Varför väljer du våra tjänster?

Vi älskar helt enkelt rena fönster och gör alltid vårt bästa för att ge service i toppklass! Med mer än 30 års erfarenhet av fönsterputs och service så vet vi att det lönar sig att långsiktigt värna om våra kunder. Det är omtanken om kunderna, omtanken om miljön och vår egen yrkesstolthet över att riktigt bra arbete som gör skillnaden. Det är anledningen till att vi har så många nöjda stamkunder och nu är ett team på en handfull medarbetare som både putsar fönster, rengör fasader och solpaneler.

Jesper Strand

Jesper Strand kommer från Danmark och startade Strands fönsterputs när han gifte sig och flyttade till Värmdö 2009. Innan dess hade han arbetat med fönsterputs i Köpenhamn i över 20 års tid. Han älskar verkligen sitt jobb, att träffa kunder och göra deras fönster skinande rena är något som gör honom glad.

Redan för tio år sedan var han en av de allra första som började arbeta med ultrarent/avjoniserat vatten i Sverige efter inspiration och samarbeten med danska kollegor som låg lite före. Under de här tio åren har han utvecklat arbetet och skaffat sig god kunskap både om hur man bygger de bästa anläggningarna och får fram det bästa vattnet till kundernas olika behov. Att det renade vattnet inte bara gör arbetsprocessen smidigare utan även är miljövänligt på riktigt är också viktigt för Jesper. På fritiden är det i naturen och gärna vildmarken som han fyller på med energi och släpper in sitt ljus! Gärna genom flugfiske, jakt eller segling tillsammans med familjen.

Jesper Strand - Grundare av Strands Fönsterputs