Fasad & hängrännor

Vi tvättar din fasad för att förebygga fuktskador och ta bort mögel och svamp. Det kan göras förebyggande eller inför en ommålning. Det kan också göras bara för att fräscha upp utseendet, kanske inför en försäljning? Genom att avlägsna pålagringar i form av alger, mögel, smuts och oxider tar vi fram det ursprungliga utseendet.

Vindskivor som inte längre är vita utan gröna av alger kan vi såklart också hjälpa till med!

Rengöringen sker helt utan kemikalier eller högtryck. Vi använder oss av ultrarent avjoniserat vatten som vi filtrerar direkt i våra portabla anläggningar så att inga salter, mineraler eller metaller fastnar på fasaden. Det ultrarenade vattnet är 100 % miljövänligt och du riskerar inte att giftiga kemikalier rinner ned från fasaden ut i din trädgård.

Hängrännor fylls ju ofta av löv och annat material som gör att vattnet rinner över och för att undgå fukt och mögelskador på fasaden så är det viktigt att de töms. Det är ju ofta lite bökigt att göra och därför skjuter många på det arbetet. Vi gör det lätt med hjälp av långa kolfiberstänger och en stor speciell lövsugare som gör att vi kan göra det direkt från marken. Vi har även en videoanläggning som gör att vi från marken kan inspektera rännorna för att se var vi ska rensa och säkerställa att de är rena när vi är klara.

Det bästa av allt – du behöver inte ens vara hemma när gör jobbet!
Vi värnar om våra kunder.
Vi värnar om din fastighet.
Vi värnar om miljön.